Tapaus Afterdawn

Käsiohjelma: Tapaus Afterdawn

01 Etusivu copy
02 Ohjaajan sana copy
03 Työryhmä copy
04 Lydia Nimsby (Maalaus) copy
05 Ted Samantha Gloomy (Maalaus) copy
06 Haamut (Maalaus) copy
07 Haamut (Maalaus) copy
08 LucasMaria (Maalaus) copy
09 Siskot + Amaldiina (Maalaus)
10 Mainos copy
11 Mainos copy
12 Mainos copy
13 Mainos copy
14 Dracula
15 Lumikuningatar
16 Takasivu copy
01 Etusivu copy 02 Ohjaajan sana copy 03 Työryhmä copy 04 Lydia Nimsby (Maalaus) copy 05 Ted Samantha Gloomy (Maalaus) copy 06 Haamut (Maalaus) copy 07 Haamut (Maalaus) copy 08 LucasMaria (Maalaus) copy 09 Siskot + Amaldiina (Maalaus) 10 Mainos copy 11 Mainos copy 12 Mainos copy 13 Mainos copy 14 Dracula 15 Lumikuningatar 16 Takasivu copy

Palataan vuoteen 1969, jolloin ihminen ensi kertaa tallusti kuussa ja new age- filosofia kukoisti kuin keväinen kukkanen. Meedio Lydia Afterdawn pitää trendikästä praktiikkaansa vanhassa kartanossa Mystic-nimisessä kaupungissa. Asiakkaita käy niin kädestä ennustamisissa, tarot-luvuissa sekä erityisesti intensiivisissä spiritistisissä istunnoissa, olkoonkin että kyseinen rouva Afterdawn on vain ovela ja huikaisevan itsekeskeinen huijari, jolla ei ole aavistustakaan tuonpuoleisen todellisesta olemuksesta.

Aisaparina Lydia Afterdawnilla on taloudenhoitaja rouva Nimsby, joka hänkin on luonteeltaan kierompi kuin korkkiruuvi ja päättänyt ilmiantaa emäntänsä toiminnan kyseenalaista mainetta niittävälle lehdelle, joka paljastaa kunnon juorumagasiinien tavoin yliluonnollisten ilmiöiden hyväksikäyttäjät ja muut huijarit – vieläpä hyvää palkkiota vastaan.

Eräänä synkkänä ja syksyisenä perjantaina Afterdawnin kartanossa saa alkunsa peruuttamaton hullunmylly, jossa loppuviimeksi kaikki huijaavat kaikkia, jokainen on epäilty, mutta vain yksi on…MURHAAJA.

Rooleissa:
Saija Viljanen, Aino Marjamaa, Topias Kanto, Inkeri Hankkila, Ulla Lehtinen, Päivi Honkanen, Urho Karppila, Anniina Valtonen, Noora Koski, Joonas Hölli, Anitta Forssen, Risto Oinonen, Johanna Husari, Pilvi Vilen, Anniina Sarjanen ja Roosa Repo

Esityksen kesto n. 2 tuntia ja 15 minuuttia. Näytelmää ei suositella alle 7-vuotiaille.

Dokumenttisarjan osa 1


Dokumenttisarjan osa 2
Dokumenttisarjan osa 3