Jäseneksi

Sinustako yksi meistä?

Nokian Näyttelijäyhdistys ry:n toiminta on laajaa ja pitää sisällään muun muassa nuorten, yli 13-vuotiaiden harrastajien Theama Teatterin, aikuisille tekijöille suunnatun Etunäyttämön ja Teatterikuoron. Jäsenmäärä yhdistyksellä on tasaisesti kasvava ja tällä hetkellä noin 130 henkilöjäsentä. NNY tekee runsaasti yhteistyötä eri tahojen kanssa, mm. Nokian Kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, Tehdas 108 ja Pancho Villa Nokia.

Nokian Näyttelijäyhdistys myöskin tukee teatteritoimintaa muun muassa järjestämällä jäsenilleen erilaisia virkistystapahtumia ja koulutusta mahdollisuuksien mukaan. Pääosin jäsenet ovat aktiivisesti näytelmätoiminnassa mukana niin näyttämöllä kuin kulisseissakin.

MITEN SAAN TIEDON TAPAHTUMISTA JA TOIMINNASTA?

NNY tiedottaa tulevista roolituksista, retkistä ja tapahtumista ensisijaisesti jäsenilleen suunnatuilla tiedotuskanavilla jäsentiedotteiden yhteydessä.
Suosittelemme siis jäsenyyden hankkimista vaikkapa vain ajantasaisten tiedotteiden saamiseksi ja päästäksesti jäsenistölle suunnatulle postituslistalle.
NNY jäsenetuihin kuuluu mm. ensisijainen roolitus näytelmiin.
Jäsenyyden kautta saat ajantasaiset tiedotteet myös luettavaksesi.

KUINKA PÄÄSEN JÄSENEKSI JA MITÄ SE MAKSAA?

Yhdistyksemme jäseneksi pääset tekemällä jäsenhakemuksen. Maksamalla liittymismaksun 25€, joka sisältää kyseisen vuoden jäsenmaksun pääset myös jäsenetujen piiriin. Vuonna 2023 vuosittainen jäsenmaksu on 20€. Syyskokous määrittelee vuotuisen jäsenmaksun.
Jäsenmaksun maksaneet saavat jäsenkortin, jolla voi todistaa oikeutensa jäsenetuihin.
Näyttelijäyhdistyksen jäsenenä voit toimia, vaikka et olisi teatteritoiminnassa mukana. Yksi tärkeimmistä yhdistyksen tehtävistä onkin pitää kiinni yhteisöllisyydestä ja yhdessä olemisen arvosta.

Voit myös hakeutua vain kannatusjäseneksi.
Vasta vuosittaisen jäsenmaksun suoritettuasi pääset jäsenetujen piiriin.

Jäsenetuja ovat mm. ensisijainen roolitus näytelmiin, edullisempi lipun hinta NNY järjestämiin näytelmiin ja tapahtumiin.
Yhteistyötahoillamme on mahdollisesti myös saatavilla etuuksia NNY jäsenille jäsenkorttia näyttämällä.
Maksettu vuotuinen jäsenmaksu antaa jäsenelle myös äänioikeuden ja vaalikelpoisuuden yhdistyksen yleiskokouksissa.

Voit tehdä jäsenhakemuksen TÄÄLLÄ!