Etunäyttämö 2019: BERNARDA ALBAN TALO

TULOSSA ENSI-ILTAAN 10.3.2019

Paljonko ihmisen on siedettävä, jotta muutoksen on pakko tapahtua?

Bernarda Alban Talo seuraa yhdeksän naisen elämää nimensä mukaisesti Bernarda Alban talossa. Bernarda on leskeksi jäävä rouva, joka kontrolloi palvelijoidensa, äitinsä ja etenkin viiden tyttärensä elämää. Naisten elämää ohjaa vahva käyttäytymisnormisto, joka luo heidän elämänsä ylle tumman, surrealistisen varjon. Naiset kärsivät rakkauden puutteesta ja haaveilevat onnellisemmasta tulevaisuudesta kykenemättä kuitenkaan ottamaan valtaa omasta elämästään. Kun joku niin uskaltautuu tekemään, ei loppu ole onnellinen.

Esitys lähestyy Federico Garcia Lorcan näytelmää synkän humoristisella tulkinnalla, sekä kokeilevalla, kekseliäällä ja kauniilla visuaalisuudella. Bernarda Alban Talo käsittelee naisten alisteista asemaa, itsemääräämisoikeutta ja häpeää.

Käsikirjoitus:  Federico Garcia Lorca
Ohjaus:  Susanna Rämö ja Antton Nissinen

ENSI-ILTA SU 10.3.2019  klo  17:00
LIPPUJA RAJOITETUSTI

To 14.3 klo 18:30

Su 17.3 klo 17:00
LOPPUUNVARATTU

To 21.3 klo 18:30

La 23.3 klo 17:00
LOPPUUNVARATTU

Su 24.3 klo 17:00

To 28.3 klo 18:30

La 30.3 klo 17:00
LOPPUUNVARATTU – OVELTA VOI KYSYÄ VAPAISTA PAIKOISTA

LIPUT 20€/15€

15€ lippuun on oikeutettu opiskelija, eläkeläinen. Avustajalippu on ilmainen.

Yhdistyksen jäsen 10€. Lipun saa lunastettua lippukassalla  jäsenhintaan jäsenkorttia näyttämällä.

Esitys kestää noin 2 tuntia 10 minuttia.

Tervetuloa viihtymään!

Ryhmien (yli 10 hlöä) väliaikatarjoilut varataan ennakkoon osoitteesta cafesaari@tehdas108.fi.

LIPPUVARAUS:

(Jos et saa kohtuullisessa ajassa vahvistusta varauksestasi sähköpostiisi, tarkista roskapostikansio. Voit myös kysyä varauksestasi osoitteesta liput@nokiannayttelijayhdistys.fi)

Tervetuloa Etunäyttämölle Tehdas 108:n rouhean uniikkiin tunnelmaan!