Teatteriretki

Nokian Näyttelijäyhdistys järjestää teatteriretken 12.6.2022 Ylistaroon, Jyrkän kesäteatteriin katsomaan Hallasuon kukkaa (esitys klo 14).

Hallasuon kukka on kantaesitetty Nokialla 2015, Nokian Näyttelijäyhdistyksen Etunäyttämöllä ja tuolloin Hallasuon kukka ansaitsikin vuoden kantaesityspalkinnon.

Käsikirjoitus Saija Viljanen
Ohjaus Jaana Jokinen

Retken hinta on: 40€ NNY jäsenelle. Muille kuin NNY jäsenille retken hinta on 50€.
Hintaan sisältyy Bussimatka Nokia-Ylistaro-Nokia, matkasämpylä, teatterilippu ja väliaikakahvi.
Paluumatkalla bussi pysähtyy ABC Seinäjoella, josta voi poiketa halutessaan hakemassa matkaevästä paluumatkalle tai pistäytyä syömään.

Lähtö klo 10:30 Kolmenkulman ABC:lta, saavuthan ajoissa paikalle. (Huom! mikäli haluat nousta kyytiin muusta sijainnista matkan varrella, ilmoita siitä Muita lisätietoja -kohdassaa)
Arvioitu paluuaika on klo n klo 20:30

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella:

Seurueen koko

Kuuluuko seurueeseen NNY jäseniä?