Teatterikuoro

KUORON TOIMINTA ON TOISTAISEKSI KESKEYTETTYNÄ

Yhdistyksemme pyrkii toimimaan vastuullisesti ja turvallisesti. Näin ollen olemme päätyneet siihen, ettei vuonna 2021 järjestetä teatterikuoroa. Tiedotamme kuoron aloituksesta kun se on taas ajankohtaista.

Mukaan aloitukseen ehtii kuitenkin myös uudet tulokkaat, joten ei hätää, vaikka et olisikaan ollut kuorossa vielä mukana.
Kauden aikana käytetään ohjelmiston harjoittelun lisäksi aikaa ääniharjoituksiin sekä ilmaisuun ja liikkeeseen laulamisen yhteydessä. Ilmoittautumisen auetessa siitä tiedotetaan vielä erikseen.

Hinta tälle huippuhauskalle kuoroharrastukselle ?

40€ / kausi. Nokian Näyttelijäyhdistys ry:n jäsenelle 30€/ kausi. Hinnat sisältävät nuottimaksun. Kuoromaksu peritään vasta toisen käynnin jälkeen. Kerran voit siis tulla kokeilemaan ihan ilmaiseksi. (muistathan kuitenkin ilmoittautua)

Kysy lisää nny@nokiannayttelijayhdistys.fi